Nieuw filmseizoen

donderdag 1 oktober = startdatum voor het nieuwe filmseizoen van Kinoclub Kalliopee.

We starten met Été 85 van François Ozon, een kwaliteitsvolle en vaste waarde bij Kalliopee.  Het is de zomer van Alexis’ 16e verjaardag, waarin hij tijdens een zeiltocht van de verdrinkingsdood wordt gered door de 18-jarige David. Alexis blijkt de vriend van zijn dromen te hebben ontmoet en beleeft de zomer van zijn leven. Het wordt een nostalgische terugblik op de zomer van ’85, ondersteund door de muziek van die dagen.

BELANGRIJK! Hieronder vind je de nieuwe richtlijnen die gelden vanaf dit seizoen – mede ingesteld omwille van de actuele omstandigheden.

  • Hoe word ik lid van Kalliopee? 

Om lid te worden vragen we jullie tijdig een mail te sturen naar guy.meulepas@gmail.com of karl.clockaerts@skynet.be met duidelijke vermelding van jullie naam en adres, zodat de lidkaarten in de mate van het mogelijk op voorhand aangemaakt kunnen worden. Indien er meerdere gezinsleden clublid willen worden, vermeld dan duidelijk hun naam (en indien wenselijk hun mailadres). 

  • Hoe betaal ik mijn lidgeld?

Het lidgeld bedraagt €8,00 voor het eerste gezinslid en €5,00 vanaf het tweede lid van hetzelfde gezin. De lidkaart geeft jullie een korting van €1,00 op het filmticket en maakt dat jullie op de hoogte worden gehouden van het filmprogramma.

Het lidgeld mag gestort worden op rekening  BE69 3635 5135 1878  van Kinoclub Kalliopee voor 29 september (!). 

  • Hoe reserveer ik mijn plaats? 

Plaatsen moeten op voorhand gereserveerd worden via de website van Ciné Variétés. Jullie duiden de film van Kalliopee aan en kunnen zelf de (genummerde) plaatsen kiezen; automatisch betalen jullie het ticket via de site. Let wel: plaatsen moeten gereserveerd worden per bubbel! Met de nieuwe regels moet er slechts één stoel vrij gelaten worden tussen twee bubbels.

Ten slotte hoeven jullie jullie ticket niet te printen, wanneer het via smartphone of tablet getoond kan worden bij de ingang.

  • Goed om weten 

Respecteer de bezoekersstroom door middel van de blauwe pijlen op de grond: ze helpen jullie naar de zaal en begeleiden jullie weer naar de uitgang.

We vragen eveneens om na afloop van de film de zaal rij per rij te verlaten en oog te hebben voor de social distancing. En vergeet vooral  het mondmasker niet!

 

Dit bericht werd geplaatst in Club Info, Film Nieuws. Bookmark de permalink .