KALLIOPEE NAJAAR 2020

Beste clubleden en –sympathisanten,

Zoals eerder aangekondigd vatten we op donderdag 1 oktober het nieuwe filmseizoen aan met Eté 85 van François Ozon.

Gezien COVID-19 nemen we de nodige maatregelen om ons aan te passen aan ‘het nieuwe normaal’: gelukkig zijn de richtlijnen voor theater- en bioscoopzalen recent in positieve zin aangepast, zodat er meer kijkers toegelaten worden.

We zetten de in acht te nemen richtlijnen op een rijtje:

 *  Hoe word ik lid van Kalliopee?

Om lid te worden vragen we jullie tijdig een mail te sturen naar guy.meulepas@gmail.com of karl.clockaerts@skynet.be met duidelijke vermelding van jullie naam en adres, zodat de lidkaarten in de mate van het mogelijk op voorhand aangemaakt kunnen worden. Indien er meerdere gezinsleden clublid willen worden, vermeld dan duidelijk hun naam (en indien wenselijk hun mailadres). 

  • Hoe betaal ik mijn lidgeld?

Het lidgeld bedraagt €8,00 voor het eerste gezinslid en €5,00 vanaf het tweede lid van hetzelfde gezin. De lidkaart geeft jullie een korting van €1,00 op het filmticket en maakt dat jullie op de hoogte worden gehouden van het filmprogramma.

Het lidgeld mag gestort worden op rekening  BE69 3635 5135 1878  van Kinoclub Kalliopee voor 29 september (!). 

  • Hoe reserveer ik mijn plaats? 

Plaatsen moeten op voorhand gereserveerd worden via de website van Ciné Variétés. Jullie duiden de film van Kalliopee aan en kunnen zelf de (genummerde) plaatsen kiezen; automatisch betalen jullie het ticket via de site. Let wel: plaatsen moeten gereserveerd worden per bubbel! Met de nieuwe regels moet er slechts één stoel vrij gelaten worden tussen twee bubbels.

Ten slotte hoeven jullie jullie ticket niet te printen, wanneer het via smartphone of tablet getoond kan worden bij de ingang.

  • Goed om weten 

Respecteer de bezoekersstroom door middel van de blauwe pijlen op de grond: ze helpen jullie naar de zaal en begeleiden jullie weer naar de uitgang.  We vragen eveneens om na afloop van de film de zaal rij per rij te verlaten en oog te hebben voor de social distancing. En vergeet vooral  het mondmasker niet!